Rolls Royce îşi invită clienţii la picnic

Publicat marţi, 06.07.2010 16:51 de Bogdan Mirică

Divizia de personalizare a constructorului britanic de lux a pregătit un set cu accesorii pentru picnic, ce poate fi montat pe oricare dintre modelele sale.

Nu te poţi numi constructor auto de lux fără o divizie de personalizare. Rolls Royce e conştient de acest aspect şi se pare că investeşte o mulţime de resurse în oamenii care oferă o notă individuală modelelor Phantom sau Ghost. Responsabilă pentru personalizarea unei game vaste de obiecte, de la farfurii până la cusăturile scaunelor, divizia Rolls Royce lucrează manual şi cu materiale de lux, pentru a respect tradiţia.

Cea mai nouă realizare a inginerilor britanici este un set pentru picnic, ce poate fi adaptat oricărui derivat de caroserie Phantom. Accesoriul a fost prezentat iniţial în luna aprilie la Villa d'Este în Italia, însă zilele acestea, creaţia va fi expusă din nou la Londra, în perioada 21 şi 23 iulie.

Setul de picnic a fost construit din aluminiu atent şlefuit, din lemn preţios şi chiar din piele. Cutia găzduieşte un set de farfurii ce pot fi personalizate, tacâmuri, pahare de cristal, adică acele instrumente de folos pentru o cină romantică în aer liber.

Divizia de personalizare Rolls Royce Bespoke este responsabilă pentru modificarea a aproximativ 75% din unităţile vândute de constructorul britanic anual, cele mai multe cereri venind din Orientul Mijlociu.

via | zercustoms

  • Gigel, marţi, 06.07.2010 17:00
    Tot nu imi cumpar unu!

    Daca nu are set pentru gratar, degeaba

  • HA HA HA, marţi, 06.07.2010 17:01
    Rolls

    Asta este o masina de mafioti , nu de picnic. Picnic poate in noul A8 ca are multe luminite , deci vezi chiar si noaptea .

  • zorro, marţi, 06.07.2010 17:43
    picnic

    ce dracq? stai si mananci in picioare? sau pe portbagaj ca in padurea baneasa? e tiganie. ia-ti neamule un break compact baga in el gratarul si micii si ai rezolvat treaba

  • Dorinel, marţi, 06.07.2010 20:34
    vai capu lor

    mai bine facea o shaormerie

  • Alex Radoi, marţi, 06.07.2010 23:01
    @Dorinel

    Esti TARE! :)))))

  • carcalet, marţi, 06.07.2010 23:08
    :))

    Cred ca va fi un best seller printre "frip"turistii mioritici, fosti ciobani, actuali oameni de "succesuri".

  • black_ink, miercuri, 07.07.2010 09:36
    ha!

    Cu parere de rau o spun dar setul este incomplet...Lipsesc suportul pentru ziar si micul frigider pentru pastrat parizerul. Ceapa o poti lua din piata si o spargi cu mana. Hai, pofta buna!

  • stefanel, miercuri, 07.07.2010 16:27

    @black_ink: corectie, ceapa se sparge doar de luneta. Asta vine si cu un CD de genul "Slagare banatene pentru petrecere campeneasca", ceva? Butoi de palinca are? Suport pt borcan de mustar are? Damingeana pentru vin varsat, ceva? Vreun dozator de bere la pet? Ce dacu bai, asta e set de picnic?