Performante
Numele mașinii s-ar putea să vă dea indicii puternice cu privire la abilitățile sale de „alergător”. Așadar, nu ne uităm la un profesionist pe cursa de 100 de metri, precum Hussein Bolt, ci mai degrabă la o Gabi Szabo, care își păstrează un ritm mai domol, dar pentru o distanță mai lungă.
Asemeni unui om care face jogging, cu Jogger plecările de pe loc sunt lente, chiar dacă te grăbești. Atingerea vitezei de referință de 100 km/h se face în 12.3 secunde dacă vorbim de versiunea testată aici, respectiv cea cu 5 locuri și propulsie pe GPL.
Și viteza maximă e influențată de combustibilul pe care rulezi. Dacă vrei să atingi 175 km/h atunci ar fi bine să pornești gazul. Altfel, te vei opri la 172 km/h.
Per total, Jogger se mișcă decent. Dacă îți vei cumpăra una cu scopul de a participa în campionatul național de raliu, poate ar trebui să investești banii mai bine în câteva ședințe la psiholog, nu într-o mașină nouă. Jogger nu a fost creat pentru a câștiga la Le Mans, ci pentru a-ți permite să te deplasezi împreună cu încă 6 oameni în mașină, oriunde îți dorește inima, dar nu neapărat cu viteze care îți fac ochii să lăcrimeze.
Bun de aruncat